Premier League Ronde 29 Arsenal vs West Bromwich

Publié le par voetbalshirtskopenonline

spel Arsenal blijft op deze zaterdag, 12:30 Britse tijd, zal het team in de Hawthorn stadion tegen West Bromwich, hoopt het team de gelegenheid om terug te keren naar het juiste spoor te nemen. De meest recente wedstrijd, in de laatste minuten Olivia Girov kopbal hielp Arsenal zeer moeilijk te winnen over West Bromwich op het Emirates Stadium. De goedkope Goedkope Voetbaltenues, start nu en haasten om het te bestellen.



Hoewel Arsenal in de Premier League hebben 16 punten kloof met Chelsea, en eerder deze maand, werd uitgeschakeld in de Champions League, maar ze hebben nog steeds de mogelijkheid om het kampioenschap dit seizoen achtervolgen. Vanwege het laatste weekend 5-0 via Lincoln City won, laat Wenger's team in 4 jaar 3 keer in de FA Cup halve finale. Zij zullen met Manchester City strijden in april voor een laatste kwalificatie, maar nu ook richten op de West Bromwich in het weekend in het spel, want ze zullen strijden om de liga top vier met Liverpool, zal het felle concurrentie.



Arsenal-speler Alexis Sanchez heeft 35 goals dit seizoen, met inbegrip van 21 goals, 14 assists, meer dan elke andere Premier League-speler scoorde. Matt Phillips is de beste speler in West Bromwich, waar hij scoorde 13 goals. West Bromwich heeft onlangs zes wedstrijden met Arsenal, maar won het team Wenger 1 keer, vorig seizoen, het team in de Hawthorn Stadion met 2-1 te winnen. Het beperken van kortingen voor Goedkope Arsenal Tenue, koop onmiddellijk en je zal meer aanbiedingen.



Maart 2011 in het Hawthorn Stadium heeft een geweldig spel, het team verloor twee doelpunten achter, maar de uiteindelijke 2-2 gelijkspel. Steven Rood en Peter Odm Wyni won de wedstrijd voor de thuisploeg. In de geschiedenis van de twee teams competitie, Arsenal heeft een overweldigende voordeel, de twee teams in totaal 70 wedstrijden, Arsenal won 37 wedstrijden, en nog eens 30 draw. Er zijn vele soorten van Arsenal tenue kids in onze website, klik op de link om te sturen, kunt u meer in detail te leren.

Premier League Ronde 29 Arsenal vs West Bromwich

Lees meer bij:http://www.cableplugger.com/Premier-League-Ronde-29-Arsenal-vs-West-Bromwich

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article